Werken bij Expand

HR-professionals en mooie organisaties langdurig aan elkaar verbinden. Die perfecte match maken. Daar krijgen wij energie van. En dat komt goed uit, want we hebben uitdagende opdrachten voor je klaarliggen. Of je nou net klaar bent met je opleiding of al enkele jaren aan de slag bent, bij ons mag je doen en ontwikkelen waar jij goed in bent. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Groei jij met ons mee?

HR-professionals en mooie organisaties langdurig aan elkaar verbinden. Die perfecte match maken. Daar krijgen wij energie van.

En dat komt goed uit, want we hebben uitdagende opdrachten voor je klaarliggen. Of je nou net klaar bent met je opleiding of al enkele jaren aan de slag bent, bij ons mag je doen en ontwikkelen waar jij goed in bent. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op
Volop groeimogelijkheden en een opleidingsbudget
Groot portfolio van opdrachtgevers (waaronder multinationals)
Werken in een gezellig en informeel team
Een mooi startsalaris, een bonusregeling en mogelijkheid tot thuiswerken
Image
Kom jouw talenten bij ons ontwikkelen

Expand als springplank

Je weet nog niet precies wat je zoekt in een baan en wat jouw talenten zijn. Daar kom je eigenlijk pas achter als je iets probeert. Maar dan moet je daar wel de kans voor krijgen! Bij Expand geloven wij in groeien door te doen. Leren door te proberen, vallen en weer opstaan. Ga je bij ons starten? Dan krijg je 1-op-1 begeleiding en alle ruimte om jouw persoonlijke kwaliteiten in te zetten en te ontwikkelen.

Starten als junior recruiter

Lijkt het je wat om aan de slag te gaan bij een specialist in HR? Vind je het leuk om iemand te helpen met een volgende stap in zijn/haar carrière en kan je mensen goed doorgronden? Dan is de rol van junior recruiter misschien iets voor jou!

Zij gingen je voor

Expand was voor mij een werkgever waar ondernemerschap gewaardeerd werd. Nieuwe ideeën, projecten en het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening, alles was mogelijk als je een goede business case had. Zo heb ik ook kunnen werken aan onderwerpen die niet direct met de W&S activiteiten te maken hadden zoals analytics, vacaturespecifieke AdWords campagnes en het ontwikkelen van community's. Heel leuk en erg leerzaam.
- Chris Stapper (nu werkzaam bij Rabobank)
Expand heeft mij de kans gegeven om het HR veld te ontdekken en mezelf verder te ontwikkelen. Bij Expand staat werken vanuit je talenten centraal. Dit vind ik een hele fijne manier van werken. Je wordt echt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Door bij Expand te werken heb ik een veel beter beeld gekregen van waar ik energie uithaal en hoe ik mij verder wil ontwikkelen.
- Jorina Laan (nu werkzaam bij Mead Johnson)
In mijn rol als junior business consultant heb ik essentiële dingen geleerd die van belang zijn voor young professionals. Denk bijvoorbeeld aan: communiceren met en advies geven aan hoogopgeleide HR-professionals, kritische vragen stellen, kennis opbouwen van de arbeidsmarkt, employer branding en het leren kennen van organisatieculturen- en sectoren. En voor mij persoonlijk nog een belangrijke ontwikkeling: zelfvertrouwen krijgen in het adviseren richting kandidaten en (af en toe) opdrachtgevers.
- Jelle van Bilsen (nu werkzaam bij PepsiCo)
In 2018 was ik net afgestudeerd en wist ik nog niet precies wat ik wilde. Ik was op zoek naar een baan, maar had nog weinig praktijkervaring opgedaan binnen mijn vakgebied. Er kwam een functie vrij bij Expand die me wel interessant leek en ik besloot te solliciteren. In mijn rol als communitymanager heb ik ontzettend veel geleerd, niet alleen over het vak maar ook over mezelf. Inmiddels werk ik als freelancer voor verschillende opdrachtgevers en van de ervaring die ik bij Expand heb opgedaan pluk ik nog steeds de vruchten!
- Guusje Nagels (nu werkzaam als freelancer voor o.a. SLO, LOWAN en Expand)

Een nieuwe baan bij Expand in vier stappen

icon

1. Contact

Je bent benieuwd of een baan bij Expand iets voor jou is, dus je neemt contact met ons op.

icon

2. Mogelijkheden bespreken

We bellen je op om de mogelijkheden te bespreken.

icon

3. Kennismaking

We nodigen je uit bij ons op kantoor zodat je het team kan leren kennen.

icon

4. Contract opstellen

Ben je enthousiast en zijn we beiden overtuigd dat Expand de juiste plek is voor jou? Dan gaan we aan de slag met je contract!

Leer het team kennen

Photo

Bekijk de video, neem contact met ons op en word onderdeel van ons team!

Photo

Maartje zorgt voor het reilen en zeilen op kantoor. Zo zorgt ze onder andere voor de facturatie, ondersteunt ze de medewerkers op kantoor en neemt ze de inkomende telefoontjes aan.

“Mijn functie is uitdagend en afwisselend, dit zorgt er tot nu toe voor dat mijn dagen voorbij vliegen. In de toekomst hoop ik mijn collega’s nog meer te kunnen ontlasten en hoop ik nog veel gezellige potjes te spelen met ze bij de flipperkast.”

𝐋𝐞𝐮𝐤 𝐟𝐞𝐢𝐭𝐣𝐞: Maartje is moeder van Loek (13 jaar) en Fien (10 jaar) en gaat nog erg graag op stap!

Photo

Als freelance marketingspecialist en Community Manager houdt Shauna zich bezig met de positionering van Expand. Ze kijkt naar verbeteringen op de website, verzorgt de social media kanalen en zet passende campagnes op om de vacatures en diensten van Expand onder de aandacht te brengen. Ook heeft Shauna contact met bloggers om onze HR-blog up to date te houden en lezers te blijven prikkelen.

“Ik houd ervan om de juiste informatie op de juiste manier te verstrekken, vaak gaat dat samen met een leuke infographic. Daarnaast vind ik het leuk om contact te hebben met mensen binnen en buiten de organisatie en in mijn werk heb ik dat zeker.”

Feitje: In haar vrije tijd verkent Shauna graag de rest van de wereld. Haar Limburgse mentaliteit past goed bij de Brabantse gezelligheid. 

 

Photo

Als junior business consultant bij Expand focust Kees zich op de HR-professionals in het netwerk. Daar komt bijvoorbeeld het maken van een voorselectie van potentiële kandidaten en het voeren van gesprekken bij kijken. In het kort ondersteunt hij de senior business consultants bij het komen tot de selectie van de juiste persoon voor de juiste functie.

“Werken bij Expand is om twee redenen een aanrader: ten eerste werk je samen als een hecht team waarin iedereen gewaardeerd wordt. De tweede reden is dat de dienstverlening van Expand gebaseerd is op het leveren van kwaliteit. Bij het contact dat wordt onderhouden met ons professionele netwerk hechten we sterk aan onderling vertrouwen en oprechte interesse.”

Feitje: Kees is blij om weer in Brabant te werken. Nu kan hij eindelijk weer lekkere worstenbroodjes eten. 

Photo

Als Junior Business Consultant richt Luuk zich vooral op het zoeken en spreken van kandidaten. Met eindeloze interesse biedt hij een luisterend oor voor de ambities en wensen van kandidaten, zodat zijn collega’s de juiste match kunnen maken. Naast de functie als junior business consultant is Luuk aan het afstuderen bij Expand. Voor zijn afstudeerscriptie doet hij onderzoek naar het bestaansrecht van recruitmentbureaus, waarmee hij Expand toekomstbestendig wil maken.

“Het mooiste aan Expand vind ik de aandacht voor het individu. Naast de functieomschrijving kijken wij ook naar persoonlijkheid en werkomgeving. Er is niets mooiers dan het realiseren van een duurzame en kwalitatieve match tussen kandidaat en opdrachtgever.”

Feitje: Luuk is een muzikant in hart en nieren. Als melodisch slagwerker en trombonist weet hij als geen ander hoe het is om aan collectieve doelen te werken.

Photo

Yzette houdt zich bezig met het aantrekken en invullen van verschillende HR-vacatures. Daarbij focust ze zich op het opbouwen van waardevolle relaties, het begeleiden van het recruitmentproces en een goede opvolging bij zowel klant als kandidaat. Daarnaast is ze TMA-gecertificeerd, dus kan ze deze tool inzetten om nog nauwkeuriger te bepalen of er sprake is van een goede match.

“Wat ik het allerleukst vind in het werk bij Expand is het samenbrengen van de ambities van een kandidaat met de wensen van een klant. Ik vind het mooi als je tijdens de procedure merkt dat beide partijen enthousiast worden en dit uiteindelijk leidt tot een succesvolle plaatsing.”

Feitje: Yzette is fanatiek sporter (hockey, hardlopen, bootcamp én wielrennen) waardoor ze vol energie door de (werk)week gaat.

Jouw foto hier?

Maartje Teunissen

Office Manager

Shauna Mols

Community Manager

Kees Oost

Junior Business Consultant

Luuk Kempers

Jr. Business Consultant

Yzette Smulders

Business Consultant

Benieuwd naar de mogelijkheden? We gaan graag met je in gesprek!

 

Neem contact met ons op

Vacatures

Over Expand

Benieuwd of een baan bij Expand iets voor jou is?