Werken bij Expand

Directeur Lars Bombeeck

HR-professionals en mooie organisaties langdurig aan elkaar verbinden. Die perfecte match maken. Daar krijgen wij energie van. En dat komt goed uit, want we hebben uitdagende opdrachten voor je klaarliggen. Of je nou net klaar bent met je opleiding of al enkele jaren aan de slag bent, bij ons mag je doen en ontwikkelen waar jij goed in bent. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Groei jij met ons mee?

HR-professionals en mooie organisaties langdurig aan elkaar verbinden. Die perfecte match maken. Daar krijgen wij energie van.

En dat komt goed uit, want we hebben uitdagende opdrachten voor je klaarliggen. Of je nou net klaar bent met je opleiding of al enkele jaren aan de slag bent, bij ons mag je doen en ontwikkelen waar jij goed in bent. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op
Volop groeimogelijkheden en een opleidingsbudget
Groot portfolio van opdrachtgevers (waaronder multinationals)
Werken in een gezellig en informeel team
Een mooi startsalaris, een bonusregeling en mogelijkheid tot thuiswerken
Man met thee in gesprek met een zittende collega. Op de achtergrond zijn het logo van Expand en Please HR Professionals zichtbaar.
Kom jouw talenten bij ons ontwikkelen

Expand als springplank

Je weet nog niet precies wat je zoekt in een baan en wat jouw talenten zijn. Daar kom je eigenlijk pas achter als je iets probeert. Maar dan moet je daar wel de kans voor krijgen! Bij Expand geloven wij in groeien door te doen. Leren door te proberen, vallen en weer opstaan. Ga je bij ons starten? Dan krijg je 1-op-1 begeleiding en alle ruimte om jouw persoonlijke kwaliteiten in te zetten en te ontwikkelen.

Zij gingen je voor

Expand was voor mij een werkgever waar ondernemerschap gewaardeerd werd. Nieuwe ideeën, projecten en het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening, alles was mogelijk als je een goede business case had. Zo heb ik ook kunnen werken aan onderwerpen die niet direct met de W&S activiteiten te maken hadden zoals analytics, vacaturespecifieke AdWords campagnes en het ontwikkelen van community's. Heel leuk en erg leerzaam.
- Chris Stapper (nu werkzaam bij Rabobank)
Expand heeft mij de kans gegeven om het HR veld te ontdekken en mezelf verder te ontwikkelen. Bij Expand staat werken vanuit je talenten centraal. Dit vind ik een hele fijne manier van werken. Je wordt echt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Door bij Expand te werken heb ik een veel beter beeld gekregen van waar ik energie uithaal en hoe ik mij verder wil ontwikkelen.
- Jorina Laan (nu werkzaam bij Mead Johnson)
In mijn rol als junior business consultant heb ik essentiële dingen geleerd die van belang zijn voor young professionals. Denk bijvoorbeeld aan: communiceren met en advies geven aan hoogopgeleide HR-professionals, kritische vragen stellen, kennis opbouwen van de arbeidsmarkt, employer branding en het leren kennen van organisatieculturen- en sectoren. En voor mij persoonlijk nog een belangrijke ontwikkeling: zelfvertrouwen krijgen in het adviseren richting kandidaten en (af en toe) opdrachtgevers.
- Jelle van Bilsen (nu werkzaam bij PepsiCo)
In 2018 was ik net afgestudeerd en wist ik nog niet precies wat ik wilde. Ik was op zoek naar een baan, maar had nog weinig praktijkervaring opgedaan binnen mijn vakgebied. Er kwam een functie vrij bij Expand die me wel interessant leek en ik besloot te solliciteren. In mijn rol als communitymanager heb ik ontzettend veel geleerd, niet alleen over het vak maar ook over mezelf. Inmiddels werk ik als freelancer voor verschillende opdrachtgevers en van de ervaring die ik bij Expand heb opgedaan pluk ik nog steeds de vruchten!
- Guusje Nagels (nu werkzaam als freelancer voor o.a. SLO, LOWAN en Expand)

Een nieuwe baan bij Expand in vier stappen

icon

1. Contact

Je bent benieuwd of een baan bij Expand iets voor jou is, dus je neemt contact met ons op.

icon

2. Mogelijkheden bespreken

We bellen je op om de mogelijkheden te bespreken.

icon

3. Kennismaking

We nodigen je uit bij ons op kantoor zodat je het team kan leren kennen.

icon

4. Contract opstellen

Ben je enthousiast en zijn we beiden overtuigd dat Expand de juiste plek is voor jou? Dan gaan we aan de slag met je contract!

Leer het team kennen

Photo
Roger Brockbernd vrijstaand | Business consultant
Nomie Koenraadt vrijstaand | Business consultant
Photo

Bekijk de video, neem contact met ons op en word onderdeel van ons team!

Photo
Recruitment consultant Cheyenne Bouwman
Luuk Kempers vrijstaand | Recruitment consultant

Lars Bombeeck

Directeur

Roger Brockbernd

Business consultant

Nomi Koenraadt

Business consultant

Jouw foto hier?

Theuntje Vullings

Recruitment consultant

Cheyenne Bouwman

Recruitment consultant

Luuk Kempers

Recruitment consultant

Benieuwd naar de mogelijkheden? We gaan graag met je in gesprek!

 

Neem contact met ons op

Vacatures

Over Expand

Benieuwd of een baan bij Expand iets voor jou is?