Vacature Office Manager

Word jij onze nieuwe Office Manager?

Houd je van een oprechte, persoonlijke aanpak, naar zowel professionals als naar opdrachtgevers? Kan jij overzicht houden over een divers aanbod van taken en vind je het leuk om collega’s te ondersteunen bij allerhande zaken? Dan verwelkomen we je graag als onze nieuwe collega!

Als Office Manager bij Expand krijg je een brede rol met veel verantwoordelijkheid en ondersteun je ons gehele administratieve proces. Je wordt onder andere verantwoordelijk voor de financiële kant van de administratie, urenregistratie en het verzorgen van de facturatie aan onze klanten. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt van Expand ten aanzien van kandidaten & opdrachtgevers en ben je onmisbaar als ondersteunende kracht voor collega’s.

Over ons

Expand is een HR-specialist, opgericht in 1992. We behoren tot de toonaangevende recruitmentbureaus van Nederland. Onze dienstverlening bestaat uit recruitment, executive search, interim management en consultancy wat concreet betekent dat we hooggekwalificeerde professionals binnen HR werven, selecteren en detacheren. Wij werken voor een uiteenlopend portfolio aan klanten, landelijk en binnen alle sectoren.

Werken bij Expand is werken in een kleine en prettige organisatie.

Je werkt in een jong en ambitieus team waar de lijnen zeer kort zijn en waar open en transparant met elkaar wordt gecommuniceerd. De sfeer en cultuur zijn te kenmerken als informeel; we proberen je zo snel en goed mogelijk te integreren in ons team en zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt. We organiseren aan het einde van elk kwartaal een leuke activiteit en/of etentje, zodat de onderlinge band tussen collega’s nog hechter wordt. Dit stelt ons in staat als team te blijven groeien en gezamenlijk mooie resultaten te behalen.

Er is veel ruimte voor individuele ontwikkeling en werkgeluk van werknemers is een groot goed bij ons. We voeren regelmatig gesprekken over jou als persoon en als collega en stellen samen een ontwikkeltraject op dat passend is bij je eigen wensen en ambities. Lees hier meer over werken bij Expand.

Wat doet een Office Manager bij Expand?

Je bent aanspreekpunt voor jouw collega’s, voor onze kandidaten en voor onze klanten. Je bent dagelijks bezig met:

 • Overzicht brengen in de urenregistratie en bijbehorende facturatie aan onze klanten;
 • Ondersteunen van ons administratieve proces (uitnodigingen voor gesprekken verzorgen, contracten opstellen en versturen etc.);
 • Je bent spin in het web op ons kantoor;
 • Plannen en regelen van onze bijeenkomsten voor kandidaten en klanten;
 • Up-to-date houden van onze database;
 • Behandeling van inkomende post/e-mailverkeer.

Wat heb je nodig om deze functie goed uit te kunnen voeren?

 • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau;
 • Werken met cijfers spreekt je aan;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.

Anders dan bij de grote werkgevers zijn wij op zoek naar persoonlijkheden. Mensen die het fijn vinden om te werken voor een netwerkorganisatie, met oprechte interesse voor de professionals die tot dat netwerk behoren. Wij denken daarom dat je goed bij ons past als je sociaal vaardig en communicatief sterk bent, gewend bent om nauwkeurig te werken en zelfstandig te werk kan gaan. We zoeken een collega die proactief en accuraat is en die graag meewerkt aan onze verdere groei.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Bij Expand ontvang je een salaris dat past bij de fase van je carrière. Expand heeft een zeer interessante bonusregeling, waarbij het hele team evenredig beloond wordt. Daarbij ontvang je 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en kun je er nog 5 vakantiedagen bijkopen. Hoewel we in eerste instantie een tijdelijk contract bieden, is er vanaf het begin de intentie om dit om te zetten naar een vast contract.
 • Een informele werksfeer in een dynamisch hecht team met ruimte voor persoonlijke- en professionele groei.
 • Een functie voor 3 dagen in de week (minder uren in overleg). Dinsdag is een vaste werkdag aangezien wij dan onze wekelijkse meeting met het team houden.

Interesse? Neem contact op via onderstaand formulier!

 

Vacature officemanager

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 1 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werken bij Expand

Over Expand

Meer over werken bij Expand?