Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Executive Search HR

Vanaf 1992 gelooft Expand in duurzame relaties met opdrachtgevers én kandidaten. Als gevolg hiervan hebben we een enorm netwerk van HR-professionals op executive niveau. We hebben regelmatig contact met deze professionals, onder andere door onze HR community interviews en Rondetafelbijeenkomsten. Zo kunnen we snel schakelen wanneer u een HR-director of VP HR zoekt.

Werkwijze

Na het zorgvuldig in kaart brengen van de organisatie maken we een systematische analyse van HR-executives binnen en buiten ons netwerk. Na een selectie polsen we de mogelijke interesse in de functie. Dit is een zeer delicaat proces waarbij de consultant zeer uitgebreide kennis moet hebben van de gevraagde rol. Het is van cruciaal belang dat we de kandidaat kunnen informeren over de uitdagingen en specifieke kenmerken van de organisatie.

Expand werkt bij haar Executive searchopdrachten op basis van exclusiviteit. We slagen er meestal in om binnen 10 weken de juiste kandidaten aan tafel te brengen bij onze opdrachtgevers.

Voor meer informatie over onze unieke werkwijze, neem contact op met een van onze consultants of bel ons op 073-6155980.