Arbeidsmarktanalyse

Meer inzicht in je doelgroep en de arbeidsmarkt

Potentiële kandidaten hebben tegenwoordig veel te kiezen. Het wordt steeds moeilijker om de juiste werknemers te vinden, binden en behouden. Aan de hand van verschillende datatools kan Expand helpen met het verbreden van je zoekveld, wat zorgt voor een voorsprong op je concurrentie.

Bij Expand maken we gebruik van verschillende analyses. Zo hebben we toegang tot data van gecertificeerde onderzoeksbureaus over de vraagkrant (vacatures) en de aanbodkant (doelgroepen) van de arbeidsmarkt. Dit geeft bijvoorbeeld informatie over de sourcingsdruk van een functie, de verschillende online kanalen die de doelgroep gebruikt, het aantal vacatures voor de functie per provincie en de gemiddelde tijd die organisaties nodig hebben om een soortgelijke functie in te vullen. De data is real-time en continu actueel.

De gegevens vanuit de datatool bieden allerlei vormen van ondersteuning; o.a. bij het verkrijgen van inzicht in de verhouding van vacatures tot de markt, het bepalen van wervingsstrategieën en de vertaling naar arbeidsmarktcommunicatie. Benieuwd naar wat Expand voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Dienstverlening

Over Expand