Team

Eén team, meerdere talenten

Ons team bestaat uit gedreven mensen met ieder zijn of haar eigen afzonderlijke talenten. Onze krachten bundelen we en zetten we creatief in om mensen binnen het HR vakgebied bij elkaar te brengen. We stellen ons daarbij onafhankelijk op. Gaan we voor jou aan de slag, dan houden we je een spiegel voor. Wat zoek je, wat heb je nodig en wat past er echt bij je? Met ons inlevingsvermogen en onze betrokkenheid creëren we zo vertrouwen en verbinden we mensen op een duurzame manier met elkaar.

Team Expand

team member

Marc Loohuis

Directeur
Marc is sinds 2009 eigenaar van Expand. Na een aantal jaren als directeur in loondienst te hebben gewerkt, heeft hij Expand in 2009 van Randstad gekocht. Marc houdt zich vooral bezig met de verdere ontwikkeling van het bedrijf en de mensen die binnen Expand werkzaam zijn. Daarnaast krijgt hij er nog steeds veel energie van om de juiste HR-professional voor klanten te vinden, of dit nu voor een vaste baan is of voor een interim project.

Collega’s over Marc: verbindend, levensgenieter en lef
team member

Emiel Mulder

Managing Consultant
Emiel is sinds januari 2018 actief bij Expand; in eerste instantie als recruiter, maar inmiddels is hij de managing consultant. Naast de dagelijkse werkzaamheden houdt hij zich bezig met de ontwikkeling van het team, brengt hij structuur aan in de interne processen en richt hij zich op de (verdere) groei van Expand. Daarnaast is hij gecertificeerd TMA professional en zoekt continu naar manieren om te verbeteren. Hij laat niet los voordat er een degelijke oplossing is gevonden en is altijd optimistisch over een positieve afloop.

Collega’s over Emiel: intelligent, betrouwbaar, doorzettingsvermogen
team member

Corinne Klaver

Talent Acquisiton & Development Consultant
Corinne staat dagelijks in contact met ons netwerk van HR-professionals en ontdekt graag wat mensen drijft en wat hun onderscheidende talenten zijn. Als TMA en DISC gecertificeerde is ze ook in staat om met behulp van online analyse tools carrière advies te geven. Het doel waar ze altijd naar streeft is het realiseren van kwalitatieve matches. Tevens draagt ze als development consultant bij aan het optimaal functioneren van het Expand team en het behouden van een positieve en energieke werkomgeving.

Collega's over Corinne: nieuwsgierig, toekomstgericht, kansendenker
team member

Uschi Lorenzo

Office Manager
Uschi is als office manager onmisbaar binnen Expand. Ze bewaakt de processen nauwkeurig en kan haar collega’s op een positieve manier blijven ontzorgen. De interimmers zijn blij met haar oplettendheid zodat de facturatie telkens weer vlekkeloos verloopt. Verder zorgt ze er keer op keer weer voor dat alle workshops, events en personeelsuitjes tot in de puntjes zijn verzorgd.

Collega’s over Uschi: dienstverlenend, sensitief en klantgericht
team member

Yzette Smulders

Junior Business Consultant
Yzette is in september 2020 begonnen bij Expand. Yzette is dagelijks bezig met het onderhouden van contact met ons netwerk, zowel telefonisch als digitaal. Daarnaast houdt ze zich bezig met het zoeken naar de juiste kandidaten voor de verschillende vacatures. Het spel van de juiste match maken tussen kandidaat en opdrachtgever ziet ze als een uitdaging die ze elke keer opnieuw wil volbrengen. Dit doet ze met een kritische blik en een oprechte interesse in de persoon die ze voor zich heeft.

Collega’s over Yzette: proactief, ontwikkelgericht, nieuwsgierig
team member

Lucas Reijers

Junior Business Consultant
Lucas is in januari 2022 begonnen bij Expand. Hij houdt zich dagelijks bezig met het leggen van nieuwe contacten en het ondersteunen van de consultants in hun werkzaamheden. Hij is vastberaden en creatief in het vinden van de juiste match tussen opdracht en kandidaat. Lucas is altijd in voor een goed en open gesprek.

Collega’s over Lucas: leergierig, gedreven en sociaal
team member

Guusje Nagels

Community Manager
Als freelance communicatiespecialist en communitymanager houdt Guusje zich bezig met de positionering van Expand; zowel online als offline. Ze is hoofdredacteur van de website en onze socialmediakanalen, en zet passende campagnes op om onze vacatures en diensten aan het licht te brengen. Ook zoekt ze continu naar vernieuwende HR-onderwerpen om onze bloggers te blijven prikkelen en events te organiseren.

Collega’s over Guusje: spontaan, creatief en gestructureerd
Het team van Expand heeft verstand van zaken, de markt, opdrachtgevers en levert tiptop service!
- Ivo Sprenger
Professionele organisatie waarbij open communicatie en betrokkenheid hoog in het vaandel staat. Dat maakt dat ik erg graag met Expand samenwerk!
- Yvette Reuken
Bij Expand werken bekwame mensen.
- Ruben de Bruijn
Expand is gedreven en vakkundig in het matchen van kandidaten met vacatures op HR gebied. De communicatie is open en eerlijk.
- Jaap Appels

Expand nieuws

Onze diensten