Team

Eén team, meerdere talenten

Ons team bestaat uit gedreven mensen met ieder zijn of haar eigen afzonderlijke talenten. Onze krachten bundelen we en zetten we creatief in om mensen binnen het HR vakgebied bij elkaar te brengen. We stellen ons daarbij onafhankelijk op. Gaan we voor jou aan de slag, dan houden we je een spiegel voor. Wat zoek je, wat heb je nodig en wat past er echt bij je? Met ons inlevingsvermogen en onze betrokkenheid creëren we zo vertrouwen en verbinden we mensen op een duurzame manier met elkaar.

Team Expand

team member

Marc Loohuis

Directeur
Marc is sinds 2009 eigenaar van Expand. Na een aantal jaren als directeur in loondienst te hebben gewerkt, heeft hij Expand in 2009 van Randstad gekocht. Marc houdt zich vooral bezig met de verdere ontwikkeling van het bedrijf en de mensen die binnen Expand werkzaam zijn. Daarnaast krijgt hij er nog steeds veel energie van om de juiste HR-professional voor klanten te vinden, of dit nu voor een vaste baan is of voor een interim project.

Collega’s over Marc: verbindend, levensgenieter en lef
team member

Myriam de Haan

Senior Business Consultant
Myriam werkt sinds 2006 voor Expand. Ze verzorgt executive search opdrachten, werving- en selectietrajecten voor HR vacatures en interim management. Ze stelt de juiste vragen om erachter te komen wat de ideale match voor een bedrijf kan zijn, en weet mede dankzij haar vele jaren ervaring steeds weer succesvolle matches te maken.

Collega’s over Myriam: teamgericht, verbindend en accuraat
team member

Petra Brondgeest

Senior Business Consultant
Petra werkt sinds 2006 bij Expand. Vol enthousiasme adviseert zij zowel klant als HR-professional bij het creëren van de juiste match voor executive search, interim management en werving- en selectietrajecten. Dit doet ze met veel nieuwsgierigheid en door het voorhouden van een spiegel aan zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Of het nu gaat om nationale of internationale functies, ze draait haar hand er niet voor om. Verschillende (organisatie)culturen fascineren haar.

Collega’s over Petra: resultaatgericht, vasthoudend en schakelt snel
team member

Uschi Lorenzo

Office Manager
Uschi is als office manager onmisbaar binnen Expand. Ze bewaakt de processen nauwkeurig en kan haar collega’s op een positieve manier blijven ontzorgen. De interimmers zijn blij met haar oplettendheid zodat de facturatie telkens weer vlekkeloos verloopt. Verder zorgt ze er keer op keer weer voor dat alle workshops, events en personeelsuitjes tot in de puntjes zijn verzorgd.

Collega’s over Uschi: dienstverlenend, sensitief en klantgericht
team member

Emiel Mulder

Business Consultant
Emiel is sinds januari 2018 actief bij Expand; in eerste instantie als recruiter, maar inmiddels als volwaardig consultant. Hij is vooral bezig met het aandragen van klanten en kandidaten en brengt structuur aan in de interne processen bij Expand. Daarnaast is hij gecertificeerd TMA professional en zoekt continu naar manieren om te verbeteren. Hij laat niet los voordat er een degelijke oplossing is gevonden.

Collega’s over Emiel: intelligent, betrouwbaar, doorzettingsvermogen
team member

Guusje Nagels

Community Manager
Guusje houdt zich bezig met de positionering van Expand; zowel online als offline. Ze is hoofdredacteur van de website en onze social media kanalen, en zet passende campagnes op om onze vacatures en diensten aan het licht te brengen. Ook zoekt ze continu naar vernieuwende HR onderwerpen om o.a. onze bloggers te blijven prikkelen en inspirerende events te organiseren.

Collega’s over Guusje: spontaan, creatief en gestructureerd
team member

Corinne Klaver

Talent Acquisiton & Development Consultant
Corinne staat dagelijks in contact met ons netwerk van HR-professionals en ontdekt graag wat mensen drijft en wat hun onderscheidende talenten zijn. Als TMA en DISC gecertificeerde is ze ook in staat om met behulp van online analyse tools carrière advies te geven. Het doel waar ze altijd naar streeft is het realiseren van kwalitatieve matches. Tevens draagt ze als development consultant bij aan het optimaal functioneren van het Expand team en het behouden van een positieve en energieke werkomgeving.

Collega's over Corinne: nieuwsgierig, toekomstgericht, kansendenker
team member

Jelle van Bilsen

Junior Business Consultant
Jelle is een van de nieuwste aanwinsten van het team.
team member

Yzette Smulders

Junior Business Consultant
Yzette is een van de nieuwste aanwinsten van het team.

Expand nieuws

Onze diensten