Team

Eén team, meerdere talenten

Ons team bestaat uit gedreven mensen met ieder zijn of haar eigen afzonderlijke talenten. Onze krachten bundelen we en zetten we creatief in om mensen binnen het HR vakgebied bij elkaar te brengen. We stellen ons daarbij onafhankelijk op. Gaan we voor jou aan de slag, dan houden we je een spiegel voor. Wat zoek je, wat heb je nodig en wat past er echt bij je? Met ons inlevingsvermogen en onze betrokkenheid creëren we zo vertrouwen en verbinden we mensen op een duurzame manier met elkaar.

Team Expand

Photo

Als Junior Business Consultant richt Luuk zich vooral op het zoeken en spreken van kandidaten. Met eindeloze interesse biedt hij een luisterend oor voor de ambities en wensen van kandidaten, zodat zijn collega’s de juiste match kunnen maken. Naast de functie als junior business consultant is Luuk aan het afstuderen bij Expand. Voor zijn afstudeerscriptie doet hij onderzoek naar het bestaansrecht van recruitmentbureaus, waarmee hij Expand toekomstbestendig wil maken.

“Het mooiste aan Expand vind ik de aandacht voor het individu. Naast de functieomschrijving kijken wij ook naar persoonlijkheid en werkomgeving. Er is niets mooiers dan het realiseren van een duurzame en kwalitatieve match tussen kandidaat en opdrachtgever.”

Feitje: Luuk is een muzikant in hart en nieren. Als melodisch slagwerker en trombonist weet hij als geen ander hoe het is om aan collectieve doelen te werken.

Photo

Emiel is de managing consultant bij Expand en is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en het team. Daarnaast houd hij zich bezig met het oplossen van uiteenlopende recruitmentvraagstukken. Hij kan snel schakelen, heeft oprecht interesse in mensen en bedrijven en is goed bestand tegen druk. Zijn collega’s waarderen zijn toegankelijkheid, geduld en betrouwbaarheid.

“Ik ben in 2018 begonnen bij Expand als recruiter en in ruim 4 jaar doorgegroeid naar de positie van managing consultant. Ik heb daardoor veel kansen gekregen om mijzelf te ontwikkelen en krijg ruimte om binnen Expand te ondernemen. Door de jaren heen heb ik een sterk netwerk opgebouwd waarmee ik goed contact heb en dit geeft mij veel werkplezier.”

Feitje: Emiel heeft ooit in een uitzending van Lingo drie groene ballen gepakt en de finale gewonnen.

Photo

Marc is de eigenaar van Expand. Hij heeft het bedrijf in 2008 gekocht van een van de grootste sourcing-organisaties van Nederland. Zo kreeg hij zelf de ruimte om te ondernemen zoals hij dat graag doet.

Momenteel is zijn rol vooral faciliterend. Naast zijn verantwoordelijkheid voor de financiën, zorgt hij ervoor dat iedereen in het team zijn of haar rol kan pakken. Verder brengt hij vooral HR-executives in contact met klanten, om zo de vraag die bij de klant leeft op te lossen.

“Volgens mijn team ben ik een leider met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Ik vind dat je als professional vooral zelf verantwoordelijk bent voor je eigen groei, maar de organisatie moet je daar wel de ruimte voor geven en de juiste tools ter beschikking stellen.”

Feitje: Marc houdt van muziek en uitgaan. Als inwoner van de binnenstad van Den Bosch is hij gelukkig altijd wel in de buurt van iets gezelligs.

Photo

Als junior business consultant bij Expand focust Kees zich op de HR-professionals in het netwerk. Daar komt bijvoorbeeld het maken van een voorselectie van potentiële kandidaten en het voeren van gesprekken bij kijken. In het kort ondersteunt hij de senior business consultants bij het komen tot de selectie van de juiste persoon voor de juiste functie.

“Werken bij Expand is om twee redenen een aanrader: ten eerste werk je samen als een hecht team waarin iedereen gewaardeerd wordt. De tweede reden is dat de dienstverlening van Expand gebaseerd is op het leveren van kwaliteit. Bij het contact dat wordt onderhouden met ons professionele netwerk hechten we sterk aan onderling vertrouwen en oprechte interesse.”

Feitje: Kees is blij om weer in Brabant te werken. Nu kan hij eindelijk weer lekkere worstenbroodjes eten. 

Photo

Als freelance marketingspecialist en Community Manager houdt Shauna zich bezig met de positionering van Expand. Ze kijkt naar verbeteringen op de website, verzorgt de social media kanalen en zet passende campagnes op om de vacatures en diensten van Expand onder de aandacht te brengen. Ook heeft Shauna contact met bloggers om onze HR-blog up to date te houden en lezers te blijven prikkelen.

“Ik houd ervan om de juiste informatie op de juiste manier te verstrekken, vaak gaat dat samen met een leuke infographic. Daarnaast vind ik het leuk om contact te hebben met mensen binnen en buiten de organisatie en in mijn werk heb ik dat zeker.”

Feitje: In haar vrije tijd verkent Shauna graag de rest van de wereld. Haar Limburgse mentaliteit past goed bij de Brabantse gezelligheid. 

 

Photo

Yzette houdt zich bezig met het aantrekken en invullen van verschillende HR-vacatures. Daarbij focust ze zich op het opbouwen van waardevolle relaties, het begeleiden van het recruitmentproces en een goede opvolging bij zowel klant als kandidaat. Daarnaast is ze TMA-gecertificeerd, dus kan ze deze tool inzetten om nog nauwkeuriger te bepalen of er sprake is van een goede match.

“Wat ik het allerleukst vind in het werk bij Expand is het samenbrengen van de ambities van een kandidaat met de wensen van een klant. Ik vind het mooi als je tijdens de procedure merkt dat beide partijen enthousiast worden en dit uiteindelijk leidt tot een succesvolle plaatsing.”

Feitje: Yzette is fanatiek sporter (hockey, hardlopen, bootcamp én wielrennen) waardoor ze vol energie door de (werk)week gaat.

Photo

Bekijk de werken bij Expand pagina, neem contact met ons op en word onderdeel van ons team!

Photo

Maartje zorgt voor het reilen en zeilen op kantoor. Zo zorgt ze onder andere voor de facturatie, ondersteunt ze de medewerkers op kantoor en neemt ze de inkomende telefoontjes aan.

“Mijn functie is uitdagend en afwisselend, dit zorgt er tot nu toe voor dat mijn dagen voorbij vliegen. In de toekomst hoop ik mijn collega’s nog meer te kunnen ontlasten en hoop ik nog veel gezellige potjes te spelen met ze bij de flipperkast.”

𝐋𝐞𝐮𝐤 𝐟𝐞𝐢𝐭𝐣𝐞: Maartje is moeder van Loek (13 jaar) en Fien (10 jaar) en gaat nog erg graag op stap!

Photo

Lucas werkt als junior business consultant en werkt naar een rol als consultant toe. Hij houdt zich op dit moment veel bezig met het zoeken en spreken van kandidaten, zodat deze gematcht kunnen worden aan de juiste opdrachtgevers.

“Elke procedure wordt bij Expand aangevlogen als team. Ik vind het mooi dat we altijd samen werken en ook samen de successen vieren.”

Feitje: Lucas is een echte bourgondiër en kan het vaak niet laten om na een fulltime werkweek nog even achter de bar te kruipen in de Bossche horeca.

Luuk Kempers

Jr. Business Consultant

Emiel Mulder

Managing Consultant

Marc Loohuis

Directeur

Kees Oost

Junior Business Consultant

Shauna Mols

Community Manager

Yzette Smulders

Business Consultant

Jouw foto hier?

Maartje Teunissen

Office Manager

Lucas Reijers

Junior Business Consultant
Het team van Expand heeft verstand van zaken, de markt, opdrachtgevers en levert tiptop service!
- Ivo Sprenger
Professionele organisatie waarbij open communicatie en betrokkenheid hoog in het vaandel staat. Dat maakt dat ik erg graag met Expand samenwerk!
- Yvette Reuken
Bij Expand werken bekwame mensen.
- Ruben de Bruijn
Expand is gedreven en vakkundig in het matchen van kandidaten met vacatures op HR gebied. De communicatie is open en eerlijk.
- Jaap Appels

Expand nieuws

Onze diensten