Interim Management

Op zoek naar een interim HR-professional?

Onvoorziene of onverwachte omstandigheden zorgen ervoor dat organisaties te maken krijgen met (acuut) personeelstekort. Dit is voor elke organisatie problematisch, maar ook zeker voor de HR-afdeling. Salarisbetalingen blijven liggen, verzuim wordt niet correct afgehandeld en projecten krijgen niet de aandacht die ze verdienen. Jouw organisatie heeft dan behoefte aan een interim professional met verstand van zaken; iemand die snel ingewerkt is en binnen korte tijd een aanvulling is op de HR-afdeling.

Daarnaast zien we steeds meer behoefte aan tijdelijke (project)ondersteuning op specifieke gebieden binnen het werkveld, denk hierbij aan recruitmentprocessen (her)structureren, C&B projecten (ook internationaal) en L&D vraagstukken.

Door het uitgebreide, landelijke netwerk van ZZP’ers en onze kennis van de interim-markt weet Expand je snel en op een persoonlijke manier van dienst te zijn. Het team van Expand heeft doorlopend contact met ZZP’ers en is daarom in staat snel te schakelen bij een nieuwe opdracht. Doordat wij veelal duurzame relaties hebben met onze opdrachtgevers, zijn we vroegtijdig op de hoogte van de behoeften en weet Expand daar snel en adequaat op in te spelen. Onze consultants zijn ervaren en gedreven om van elke match een succes te maken en weten hierdoor een exacte vertaling te maken van jouw behoeften naar de juiste interim professional.

Op deze manier hebben wij door de jaren heen al vele interim opdrachten succesvol weten in te vullen en onze opdrachtgevers kunnen ontzorgen. Meer weten? Neem telefonisch contact met ons op via 0492 216 996 of stuur een e-mail via onderstaande knop.

Neem contact op

Executive Search

Vacatures