Partners

Duurzame samenwerking

In onze missie om het HR vakgebied te verbinden werken wij samen met verschillende partners die conform onze missie werken. Onze partners vullen onze dienstverlening aan waar nodig en stellen ons in staat om onze relaties een breed scala aan diensten, kennis en ervaring te bieden.

Runflex is een arbeidsbemiddelaar in Boxtel, regio de Meierij. Runflex verzorgt uitzenden en detachering voor Expand indien nodig.

New Heroes is met ruim 130 trainingen de grootste online soft skill trainer ter wereld. Onze medewerkers profiteren van de online trainingen om o.a. effectiviteit te verhogen.

Synergy is de studievereniging voor studenten Bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Samen met Synergy zoeken we naar mogelijkheden om onderwijs en bedrijfsleven verder op elkaar aan te laten sluiten.

Voor Managementboek schrijven we regelmatig boekbesprekingen die verschijnen op ons blog. Bekijk een overzicht van al onze boekbesprekingen voor een indruk.

Input is de studievereniging voor personeelswetenschappen aan de UvT. We bezoeken onder andere hun bedrijfsdagen en zoeken samen naar mogelijkheden om onderwijs en bedrijfsleven verder op elkaar aan te laten sluiten.

Vakmedianet is de leidende business-to-business uitgeverij waar we regelmatig boeken voor reviewen. Bekijk een overzicht van al onze boekbesprekingen voor een indruk.

Bij Fontys geven we regelmatig gastcolleges, ook begeleiden we stagiairs van deze hogeschool, beoordelen we presentaties van afstudeerders en proberen we mede vorm te geven aan de overgang van onderwijs naar het bedrijfsleven.

Haystack is een uitgeverij van originele en toegankelijke boeken voor managers, ondernemers en professionals. We reviewen regelmatig boeken voor Haystack. Bekijk een overzicht van al onze boekbesprekingen voor een indruk.

Vacatures

Dienstverlening