Emiel Mulder

 

 

 

 

Mijn naam is Emiel Mulder,

Tijdens mijn bachelor Bedrijfskunde kwam ik er al snel achter dat mijn passie vooral bij de HRM kant lag. Dit heeft geleid tot de keuze voor de Master Strategisch Human Resource Management aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ik zou mijzelf willen omschrijven als daadkrachtig, ondernemend en oprecht; ik ben iemand die andere mensen graag in hun waarde laat en uitgaat van gelijke behandeling voor iedereen.

Mijn eerste stappen in mijn carrière kan ik zetten bij Expand en daar ben ik erg blij mee. Hier kan ik, omringd door ervaren vakmensen, leren wat het inhoudt om een consultant te zijn; een mooie opstap voor de rest van mijn werkleven.

In mijn blogs zal ik proberen mijn persoonlijke visie op HRM te verwoorden aan de hand van verschillende onderwerpen zoals o.a. duurzame inzetbaarheid, gezondheidsinterventies en commitment van werknemers. Mocht u iets te vragen, dan wel op te merken hebben over deze blogs, dan hoor ik dat graag. Ik ben altijd bereikbaar via onderstaand telefoonnummer en emailadres.

Emiel Mulder
073 615 59 80 / +31 634 187 614

emiel.mulder@expand.nl

LinkedIn

Onze dienstverlening

Expand team