Fabiënne Hol-van Goethem

Fabiënne Hol-van Goethem (1966) heeft in september 2014 Werque.nu opgericht. Met als doel een onderscheidende speler te zijn op het brede HR-gebied en werkgevers te ontzorgen m.b.t. hun personeel. Kernwaarden daarbij zijn kennis & ervaring, resultaatgericht & pragmatisch, maar zeker ook betrokkenheid & verbinding maken door echte aandacht. Werque.nu is helder door eenvoud en door korte lijnen. Kortom, HR Advies 3.0.

Fabiënne gebruikt daarbij haar jarenlange advies- en managementervaring, opgedaan in ruim 20 jaar werken bij PwC en daarna 3,5 jaar bij Witlox Van den Boomen.

Van 1990 tot en met 2010 is Fabiënne werkzaam geweest in met name de Human Resource Services Praktijk van PwC in Eindhoven en Rotterdam, met een specifieke focus op internationale werknemersmobiliteit / global mobility (vooral fiscaal, maar ook de aanpalende gebieden zoals sociale verzekeringen, arbeidsrecht, beleid en processen). Fabiënne is gedurende 2,5 jaar zelf expat geweest: ze werkte en woonde toen in Brussel; ook voor de Human Resource Services praktijk van PwC.

Binnen PwC is Fabiënne achtereenvolgens verantwoordelijk geweest voor de expat-praktijken in Eindhoven en Rotterdam. Daarnaast was ze lid van het management team van de Nederlandse PwC expat-praktijk.

Als adviseur hield Fabiënne zich naast de advisering van een groot aantal (middel)grote internationale accounts ook bezig met de advisering op de lijn Nederland-België en Nederland-Duitsland en met de advisering over beleid en processen op het gebied van internationale werknemersmobiliteit.

In 2011 heeft Fabiënne de overstap gemaakt van PwC naar Witlox Van den Boomen in Waalre. Daar heeft ze een geïntegreerde HR Advies praktijk opgezet. Vanuit de HR Advies praktijk werden cliënten geadviseerd op de gebieden loonbelasting, sociale verzekeringen, salarisverwerking, pensioenen, internationale werknemersmobiliteit, P&O en arbeidsrecht.

Fabiënne heeft Nederlands Recht aan de Universiteit van Maastricht gestudeerd en daarna Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg. Tevens heeft ze diverse nationale en internationale vaktechnische en management cursussen gevolgd.

Fabiënne schrijft tevens columns, artikelen en blogs (o.a. in Regio Business, Service Management, Executive Finance en voor Expand), is mede-auteur van Zakendoen in Duitsland) en heeft veel ervaring als spreker op (internationale) cursussen/workshops/seminars.

Fabiënne is bereikbaar op:
fabienne@werque.nu en op 06 22 89 39 26.

LinkedIn

Twitter