Frits Smits en Peter ter Velde

Aangenaam: wij zijn Frits Smits en Peter ter Velde

In een ver verleden bij eenzelfde werkgever aan de slag geweest. Jaren later elkaar weer gevonden als zelfstandig werkende professionals in Human Resources Management. Dat heeft geleid tot de oprichting van de HRO-groep. Dit is een kennisplatform voor specialisten en generalisten in Human Resources. In 2012 geboren vanuit het idee om kennis en ervaring te delen. Vanuit een kennisplatform creatieve en innovatieve oplossingen bedenken, die aansluiten bij wettelijke- en maatschappelijke ontwikkelingen. Vervolgens individueel onderzoeken, adviseren en uitvoeren. De ontwikkelde concepten worden door de associés naar buiten gebracht. Vanuit overeengekomen kwaliteitsstandaarden wordt de continuïteit van projecten geborgd. Hiermee staat de dienstverlening aan de relatie voorop.

Frits Smits

Frits Smits heeft lange ervaring in meerdere HR-disciplines bij internationale ondernemingen. Dat maakt dat hij snel ziet hoe de hazen lopen en daarmee weet hij snel veranderingen te realiseren. Daarnaast worden cases nuchter benaderd. Credo: Een goed advies past op één A4-tje.

Peter ter Velde

Peter ter Velde is een resultaatgerichte manager Human Resources met brede- en diepgaande kennis en ervaring. Die gebruikt hij om bedrijfsdoelen te matchen met de competenties en ambities van medewerkers. Dat doet hij op een open en transparante manier waarbij energie wordt geput uit de samenwerking met collega’s. Vooral echter denkt hij in mogelijkheden en oplossingen in plaats van obstakels en beperkingen. Nieuwsgierig van aard en open voor nieuwe ontwikkelingen.

Met onze blogs willen we prikkelen en de keerzijde van HR thema’s belichten. Zaken die op het eerste gezicht voor de hand liggen opnieuw benaderen. Hiermee willen we stof tot nadenken geven om meningen aan te scherpen. Het kan altijd beter en normaal bestaat niet. Wie wil er nu normaal zijn?

Frits en Peter zijn te bereiken via hun LinkedIn profielen door op de naam te klikken.