Kasia Libiee

“Hoe heerlijk is het om in het ochtendzonnetje te genieten van de geluiden, kleuren en een fris briesje van de ontwakende natuur. Het leven is een film die je door je eigen ogen ziet. Het maakt niet zoveel uit wat er gebeurt. Het is belangrijk hoe jij het opvat en beleeft”  K.L.

Mijn naam is Kasia Libiee (1968).  Ik ben een gediplomeerde  life coach, trainer in bedrijfsvitaliteit, en re-integratie adviseur. De laatste 10  jaar heb ik enorm veel ervaring opgedaan tijdens het werken bij arbodiensten en op  HRM afdelingen van grote en kleine organisaties. Ik heb mijn eigen onderneming Up to Balance die zorgt dat mijn dromen uit komen…

Mijn ervaring heeft mij geleerd dat bedrijfsvitaliteit en het veranderen van het denkpatroon rondom een gezonde leefstijl,  een cruciale rol spelen om tot een goede werk-privé balans en beheersing van het ziekteverzuim te komen.

Ik vind dat persoonlijke groei het mooiste cadeautje is wat je jezelf kunt geven. Hoe mooi en bevredigend is het om mijn cliënten te mogen zien groeien en langzaam maar zeker te zien veranderen in een prachtige vlinder die zijn vleugels durft uit te spreiden.

Naast mijn werk hou ik van lezen, schrijven, tuinieren, muziek en gewoon al die kleine dingen die wij soms te snel vergeten. Ik schrijf artikels voor verschillende leesbronnen over HR- en life coaching items.