Marianne Joostink

Als Assessmentpsycholoog breng ik advies uit n.a.v. een selectieassessment, ontwikkelassessment of loopbaanonderzoek. Dit doe ik door een programma op maat, met behulp van wetenschappelijk onderbouwde instrumenten. Ik hanteer de NIP code.

Als coach begeleid ik mensen waarbij functionerings- en/of zingevingsvragen centraal staan. Mijn doel is mensen hun inzicht te vergroten in hun denken, doen en handelen. Door stil te staan bij het hier- en nu en door te werken aan de belemmerende overtuigingen ontstaat er ruimte voor persoonlijke groei.

Als trainer richt ik mij op alle facetten van het menselijke gedrag binnen organisaties. Leidinggeven, samenwerken, verschillende stijlen van beïnvloeden, constructief confronteren zijn enkele voorbeelden.

Dit alles doe ik vanuit mijn overtuiging dat potentieel in al haar facetten tot bloei komt, als mensen kunnen handelen vanuit hun authentieke kracht, innerlijke wijsheid en levensvreugde.

Mijn jarenlange ervaring als organisatie- en arbeidspsycholoog, mijn opleiding in ACT (cognitieve gedragstherapie), Zijnsorientatie, Mindfullness en eigen levenslessen maken dat ik resultaten boek die onafhankelijk en deskundig, boeiend en inspirerend zijn.

U kunt mij bereiken via mijn LinkedIn profiel.