Mike Oosthoek

Mike Oosthoek liep in 2015 stage bij Expand. Hij schreef in die tijd het onderstaande.

Mike Oosthoek, aangenaam kennis te maken! Ik ben een 23 jarige Human Resource Management student aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Momenteel bevind ik mij in het derde leerjaar waarin ik 20 weken stage loop, een onderzoek uitvoer en een half jaar een minor volg.

Gedurende deze 3 jaar op mijn opleiding ben ik goed bij mezelf na gaan denken wat interessant en energie opwekkend is voor mij als potentiële HR professional. Op dit moment ligt mijn voorkeur binnen de commerciële dienstverlening waarbij in het specifiek werving & selectie. Mijn huidige collega’s Marc Loohuis en Chris Stapper gaven in 2015 een hoorcollege op mijn onderwijsinstelling waarin ik werd aangetrokken tot de mate waarin duurzame dienstverlening binnen Expand voorop staat.

Expand Human Capital Management heeft het talent in huis om HR duurzaam te verbinden en daarmee hun doelstelling te bereiken. Ik leer enorm veel van het Expand team en kijk dan ook zeer positief tegen deze ervaring aan.

Naast het uitvoeren van mijn onderzoek waarin ik de focus leg op de dienstverlening vanuit Expand naar de HR Interim professional zoek ik mede naar de goede match tussen kandidaat en opdrachtgever. Ik verzorg regelmatig mede een open intake gesprek, ondersteun de hardwerkende consultants van Expand waar mogelijk is en schrijf artikelen voor het Expand HR Weblog. In deze artikelen ontwikkel ik mijn eigen visie op Human Resources en probeer ik leuke en informatieve artikelen te schrijven voor de volgers.

In deze eerste stap tot het ontwikkelen van mij als individu naar een bekwame HR professional streef ik ernaar een aanwinst te zijn voor het Expand team en zowel haar kandidaten als klanten zo goed mogelijk tot dienst te zijn!