Doreen van der Pols en Sanne Quint

Bloggerprofiel Doreen van der Pols en Sanne Quint

Sanne en Doreen hebben eind 2018 het HR Expert Bureau opgericht. Het HR Expert Bureau ontzorgt MKB-bedrijven op het gebied van HR-gerelateerde zaken. De expertise van Sanne en Doreen ligt in het oplossen van vraagstukken en het voorkomen van problemen met medewerkers door het geven van advies aan werkgevers. Hun missie is zorgen dat medewerkers in hun kracht aan het werk zijn waardoor er minder verloop, minder verzuim en hogere medewerkerstevredenheid ontstaat. Zij geloven dat als je HR écht inzet om je medewerkers gelukkiger te maken, organisaties daar de vruchten van plukken.

Wie zijn de gezichten achter het HR Expert Bureau?

Sanne heeft Bedrijfskunde in Nijmegen gestudeerd waarbij ze een master Strategisch Human Resource Management heeft afgerond. Ze heeft 10 jaar ervaring opgedaan in marketing & communicatie en strategisch human resource management. Ze houdt van gespreksvoering, duidelijkheid schetsen in organisatiestructuur en samen met medewerkers en werkgevers kijken hoe de organisatie optimaal kan groeien en de mensen in de organisatie kunnen groeien.

Meer weten over haar achtergrond? Neem een kijkje op LinkedIn.

Links op de foto: Sanne, rechts: Doreen

Doreen heeft een bachelor Nederlands Recht in Leiden afgerond en zich tijdens haar master Civiel Recht gespecialiseerd in het Arbeidsrecht. Ze wist al snel dat ze in haar werk niet alleen met wetgeving en reglementen bezig wilde zijn maar juist veel voldoening haalde uit het contact met andere mensen. Met haar achtergrond leek haar daarom het HR-vak het beste passen. Inmiddels heeft zij ruim 7 jaar HR-ervaring. Ze houdt zich het liefst bezig met thema’s gerelateerd aan arbeidsrecht en verzuim en het geven van advies.

Meer weten over haar achtergrond? Neem een kijkje op LinkedIn.

Wat zijn thema’s waar het HR Expert Bureau zich veel mee bezighoudt?

Helpen met alle vragen over het nieuwe beoordelen en belonen, salarishuis, functiehuis, (persoonlijke) ontwikkeling, verzuim, arbeidsrecht en het coachen van leidinggevenden/office managers of project managers.