Even voorstellen: onze nieuwe collega Lucas!

Mijn naam is Lucas Reijers en ik ben deze maand begonnen als junior business consultant bij Expand.

In april 2021 startte ik met mijn baan als intercedent bij Runflex. Na een aantal jaren te hebben genoten van het horecaleven in Den Bosch werd het tijd om naar de toekomst te kijken. Dit was een sprong in het diepe, mijn eerste ervaring met recruitment. Al snel bleek dat dit de juiste keuze was; ik ging elke dag met plezier naar mijn werk. Runflex en Expand zijn gevestigd in hetzelfde gebouw, waardoor ook de medewerkers van Expand mijn geneurie en gezang door de gangen konden horen.

Het werkveld van Expand trok me al snel aan, en ik was dan ook aangenaam verrast toen ik eind 2021 de vraag kreeg of het me leuk leek om bij Expand te starten. Begin januari ben ik begonnen als junior business consultant. Een nieuwe baan, maar met bekende, vriendelijke gezichten en een hele hoop om bij te leren. Zin in!

De komende tijd zal ik vooral veel bezig zijn met het leren kennen van het netwerk van Expand, om mij vervolgens volledig in te kunnen zetten voor het maken van kwalitatieve matches. Mocht je vragen hebben of gewoon eens kennis willen maken, dan kom ik graag met je in contact!

Over Expand

HR vacatures