Expand AVG Proof
Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Partners

In onze missie om het HR vakgebied te verbinden werken wij samen met partners die conform onze missie werken (ondernemerschap en duurzaamheid). Onze partners vullen onze HR dienstverlening aan waar nodig en stellen ons in staat om onze relaties een breed scala aan diensten, kennis en ervaring te bieden.

Vanuit onze ervaring werken wij samen met:


HR Community

Runflex
Runflex verzorgt voor Expand indien nodig payrolling, uitzenden en detachering.


Avans Hogeschool

Avans Hogeschool
We werken samen met Avans om kennis te delen; zo plaatsen we scripties van afstudeerders op ons HR weblog. Ook bezoeken we evenementen van Avans en nodigen we van tijd tot tijd studenten uit om bij ons een kijkje te nemen.


Fontys

Fontys
Bij Fontys geven we gastcolleges, ook begeleiden we stagiairs van deze hogeschool, beoordelen we presentaties van afstudeerders en proberen we mede vorm te geven aan de overgang van onderwijs naar het bedrijfsleven.


HR Community

HR Community
Is een broedplaats voor HR kennisdeling. We delen bijvoorbeeld onze vacatures via HR Community, maar promoten ook elkaars evenementen.


HR Community

Uitgeverij Haystack
Haystack is een uitgeverij van originele en toegankelijke boeken voor managers, ondernemers en professionals. We reviewen boeken voor Haystack.


HR Community

Studieverenigingen Input en Output
Input is de studievereniging voor personeelswetenschappen aan de UvT. We bezoeken onder andere hun bedrijfsdagen en zoeken samen naar mogelijkheden om onderwijs en bedrijfsleven verder op elkaar aan te laten sluiten.


HR Community

Vakmedianet
Vakmedianet is de leidende business-to-business uitgeverij. Voor deze partij reviewen we regelmatig boeken, ook zorgen we dat ons netwerk de congressen van Vakmedianet kan bezoeken met korting. De congressen kunt u vinden in hun kalender, voor de kortingscodes kunt u ons weblog volgen.


HR Community

Managementboek
Voor managementboek schrijven we regelmatig boekbesprekingen, die verschijnen op ons blog. Voor een indruk, bekijk een overzicht van al onze boekbesprekingen.


New Heroes
New Heroes.com is met ruim 130 trainingen de grootste online soft skill trainer ter wereld. Onze medewerkers profiteren zelf van de online trainingen om o.a. effectiviteit te verhogen. Daarnaast biedt Expand ook opdrachtgevers de mogelijkheid om leren nog leuker en makkelijker te maken voor hun werknemers.


Go4People
Go4People is een netwerkorganisatie voor ondernemers. De visie van Go4People sluit erg aan bij die van ons; de mens en duurzame relaties staan centraal binnen beide organisaties. Momenteel werken we samen op het gebied van content en events.


Synergy
Synergy is de studievereniging voor studenten Bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Samen met Synergy zoeken we naar mogelijkheden om onderwijs en bedrijfsleven verder op elkaar aan te laten sluiten.