Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

HR Interim Management

Heeft u specifieke projecten die uitgevoerd moeten worden, maar is de capaciteit binnen uw HR team onvoldoende om deze zaken op te kunnen pakken? Heeft u tijdelijk een HR-professional nodig door langdurig ziekteverzuim of zwangerschapsverlof? Zoekt u een interim HR professional als voorloper bij de vaste invulling van een positie?

Expand is al vele jaren dé partner op het gebied van HR interim-management. Wij hebben een landelijk en internationaal netwerk van HR specialisten op alle niveaus. Ondernemers die, net als wij, het HR-vak een warm hart toedragen. Die in eerdere projecten bewezen hebben dat zij snel toegevoegde waarde leveren en kwalitatief voldoen aan de hoge eisen die wij stellen aan onze samenwerking.

Onze HR interim-managers zijn altijd door ons gesproken en vaak hebben we al eerder samengewerkt. Hierdoor kunnen wij samen met u exact bepalen welke interim HR professional het beste past op uw vraagstuk. We zijn in staat om u binnen 3 werkdagen 3 passende kandidaten voor te stellen met bijbehorend uurtarief. In bijna alle gevallen kan de interim HR-professional binnen een week voor u aan de slag zijn.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Bekijk hier de zes stappen in ons werving- en selectieproces.

Bent u op zoek naar een connectie met een bij uw vraag passende interim professional?? Neem dan vooral contact met ons op en bel 073 6155980 of neem contact op met een van onze consultants.

Neem contact met ons op


info@expand.nl

Onze klanten