Yellow Paper 2023: De Rockstars Methode

07/02/2023 Leestijd: 2 minuten

Mega tekorten op de arbeidsmarkt, een hoog verloop bij bedrijven, record ziekteverzuim in 2022, bedrijfssluitingen door personeelstekorten. Nog nooit was de arbeidsmarkt zo uitdagend als nu, ondanks een dreigende recessie.

Sommige bedrijven slagen erin om zelfs onder deze omstandigheden te floreren. Team Rockstars IT is een van hen. Kernvraag: hoe krijgen ze dat nou voor elkaar bij Team Rockstars IT? Later dit jaar komt er over hun methode een boek uit, maar voor nu lees je er meer over in dit Yellow Paper.

De rockstars IT methode

Ben jij benieuwd naar persoonlijke verhalen over de Rockstars Methode? Laurens Simonse durfde zijn eigen kantoor in Amsterdam niet meer in. Vanaf dat moment besluit hij dat het heel erg anders moet en een jaar later start hij Team Rockstars IT. Zijn bedrijf is nu een lichtend voorbeeld van een people first organisatie. Team Rockstars IT zet mensen op nummer één! Ben jij benieuwd naar het verhaal van Laurens Simonse of ben je benieuwd hoe je de Rockstars Methode binnen jouw bedrijf kunt inzetten?Je leest het in het Yellow Paper.

De Rockstars Methode

Of pre-order alvast het boek over de Rockstars Methode dat voor de zomer van 2023 uit gaat komen.

Dit bericht is geplaatst in de categorie(en): Arbeidsmarkt & Recruitment
0 reactie(s) op “Yellow Paper 2023: De Rockstars Methode”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.