Groene tafel interviews

Bij Expand werken we vanuit een netwerkgedachte. We matchen niet alleen HR-professionals aan vacatures, maar delen ook graag kennis en opvattingen over het vakgebied. De ontwikkelingen binnen het HR-werkveld volgen elkaar in dusdanig rap tempo op, dat er altijd ervaringen, nieuwe inzichten en visies gedeeld kunnen worden. Door de HR-community op verschillende manieren bij elkaar te brengen kunnen we van elkaar leren en duurzame relaties opbouwen.

Aan de groene tafel

Aan de hand van de interviews ‘aan de groene tafel’ geven we individuen uit onze HR-community een gezicht en bieden we hen een podium om hun ervaringen en visies te delen. Waarom een groene tafel? Misschien ken je het gezegde ”hij zit aan de groene tafel” wel (in het kort: bestuurslid zijn). We zetten iemand even in de spotlight en zien de geïnterviewde als de ‘bestuurder’ van het gesprek.

Monique van der Maarel, interim HR business partner

Monique van der Maarel werkt sinds twee jaar via Expand als interim senior HR professional. Voor die tijd heeft ze verschillende HR-functies in loondienst bekleed binnen uiteenlopende sectoren. Momenteel werkt ze als interim HR business partner bij Eurailscout. Op woensdag 22 juli sprak onze community manager met Monique over haar achtergrond en de lessen die ze heeft geleerd gedurende haar carrière.

Lees het interview

Michiel Maassen, interim strategisch projectleider HR

Michiel Maassen is al bijna 25 jaar actief in het HR werkveld en heeft bijgedragen aan de groei van veel verschillende organisaties. Volgens Michiel kan een organisatie zich onderscheiden door zich te focussen op de medewerkers die er werkzaam zijn. In 2007 kwam hij voor het eerst in contact met Expand en heeft sindsdien verschillende interim opdrachten met succes afgerond. Op dit moment werkt hij als interim strategisch projectleider bij multinational Smurfit Kappa, toeleverancier en marktleider op het gebied van kartonnen verpakkingen.

Lees het interview

Chris Dinjens, interim HR directeur

Chris Dinjens heeft, naast een achtergrond als arbeids- en organisatiepsycholoog, zo’n 12 jaar ervaring als HR manager binnen diverse bedrijven en 10 jaar ervaring als trainer/consultant. Ze draagt met haar kennis bij aan organisaties die ‘klaar willen zijn voor ons nieuwe tijdperk’. Sinds 2017 werkt ze via Expand als interim HR directeur bij een grote internationale organisatie.

Lees het interview

Gerard Nefkens, interim Learning & Development Manager

Gerard Nefkens werkt al 13 jaar als interim HR-professional binnen verschillende organisaties. Hij ontwikkelt concrete programma’s op maat voor markt-, business-, ontwikkel- en organisatievraagstukken. Naar eigen zeggen verbindt hij de rechter en linker hersenhelft van organisaties.

Lees het interview

Myriam de Haan, Senior Business Consultant

Myriam de Haan is al lange tijd werkzaam bij Expand. Veertien jaar geleden is ze gestart in een ondersteunende rol als recruiter. Inmiddels is ze doorgegroeid tot senior business consultant en adviseert ze grote internationale bedrijven op het gebied van HR en recruitment. Ze verzorgt de werving en selectie voor HR vacatures, bemiddelt interim professionals en voert executive search opdrachten uit.

Lees het interview

Over Expand

Kennisbank