Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

HR Blog Herman Roovers


Herman RooversHerman Roovers heeft ruime ervaring als P&O-er en bestuurssecretaris en is daarnaast ook actief geweest als hoofd en beleidsondersteuner financiën en personeel. Hij heeft een afgeronde HBO opleiding (HEAO). Dit zijn de sectoren/branches waarin hij werkzaam is geweest:

  • onderwijs (hogeschool, middelbaar beroepsonderwijs en voortgezet onderwijs);
  • zorg & welzijn (universitair ziekenhuis en verslavingszorg);
  • betaald voetbal (profclub).

Als overbrugging naar een nieuwe baan als HRM-er is Herman Roovers bij diverse organisaties aan de slag als “beroepsvrijwilliger”. Op dit moment is hij website redacteur, maatje van gehandicapten, organisator van festivals, secretaris/penningmeester, lid van de Vrijwilligersraad Nijmegen en de lokale Actielerengroep Zorg. Tot voor kort was hij assistent vrijwilligerscoördinator bij een grote zorginstelling. Bij deze en andere organisaties heeft hij diverse HRM-instrumenten en uitgangspunten vertaald voor een bijzondere doelgroep: vrijwilligers.

Via zijn blogs wil hij collega HRM-ers, die werken bij organisaties die vrijwilligers inzetten, stimuleren voor deze bijzondere doelgroep HRM-instrumenten in te zetten om de inzetbaarheid en het werkplezier van vrijwilligers te vergroten. Als hij in de slipstream de waardering voor vrijwilligerswerk kan
vergroten, vindt hij dat mooi meegenomen.

Profiel: organisator, verbinder, heeft oog voor de menselijke factor, betrouwbaar, ambachtelijke en betrokken deskundige.

U kunt Herman bereiken via zijn LinkedIn profiel.

Blogberichten door 'Herman Roovers'